עצירות כואבת

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

23/02/2014 | 19:52 | מאת: שני

שלום, מזה חמישה ימים אני סובלת מעצירות. יש צואה ואני מרגישה שהיא נדחפת החוצה אבל מאוד כואב לי להוציא אותה כי אני מרגישה שהיא שורטת את פי הטבעת ובזמן מתן צואה זה כואב ושורף, זה ממש עינוי. איך אני פותרת את הבעיה? אני שותה כמויות גדולות של מים, אוכלת ירקות, לא נוגעת בלחם. איך אפשר להעלים את הכאב? זה בלתי אפשרי בשבילי להוציא את הצואה החוצה עם כאבים כאלו. אציין שאני בת 17. אשמח לעזרתך, שני

שני שלום הכאב נובע ככל הנראה מהווצרות סדק (פיסורה ) בפי הטבעת פני לרופא מטפל

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול