תזונה אחרי שלשול

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

23/01/2014 | 00:15 | מאת: אפרת ליבר

שלום לך ד"ר רון ישי, לאמי בת ה-85 בתקופה האחרונה היו בעיות של עצירות קשה .טופלה בקשירת טחורים לאחר דימום .לקחה קונסיל הפסיקה מספר ימים ובמשך יומיים נטלה שני כדורי לקסי-קר.גרם לה לשלשול כבד וחולשה רצינית. אכלה אורז ומרק ויצבה את המצב.שואלת איך ומה לאכול כך שלא תחזור העצירות. האם נכון להמשיך בלקסיקר או לקחת משהו אחר? מה דעתך על מגנוקס? תודה

אפרת שלום אם לאימך לא היתה עצירות קבועה עד עתה - עדיף לנסות להתחיל בטיפול תזונתי - פנימ לדיאטנית המתמחה בתחום אם אין הקלה - בגילה של אימך התרופה המועדפת הנה נורמלקס

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול