לקיחת נורמלקס ביחד עם תרופות אחרות בו-זמנית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

18/01/2014 | 16:52 | מאת: אהרון

שלום רב. אני לקוח כדורים ללחץ דם וגם לסכרת ועוד משהו נגד צרבות ועוד תרופה. בתכשירים שמכילים סיבים או פרסיליום רשום שמומלץ לא ליטול כדורים בטווח של שעתיים לפני או שעתיים אחרי השימוש בסיבים או הפרסיליום, כי הם עלולים לספוג את החומרים הפעילים ועל ידי כך להוריד מהיעילות של התרופות. עברתי לנורמלקס ומרוצה מאד. שאלתי היא: האם גם בזמן נטילת הנורמלקס לא רצוי לקחת כדורים בסמוך לנטילת התכשיר, דהיינו בטווח של זמן מסויים לפני ו/או אחרי נטילת הנורמלקס? רשמתם שאינו משפיע על שימוש בתרופות אחרות, אבל את זה אפשר להבין באופן כללי, ולאו דווקא בהקשר של זמני הנטילה, כלומר נטילה של כדורים בסמוך לזמן נטילת הנורמלקס.

אהרון שלום עדיף להמנע אך אין נזק \ אינטראקציות עם תרופות אחרות

22/01/2014 | 20:11 | מאת: אהרון

קודם כל תודה לד"ר רון ישי על התגובה. רציתי רק לבדוק את כוונתך מבחינה טכנית: האם להימנע פירושו לא לקחת תרופות בטווח של שעתיים לפני ואחרי נטילת הנורמלקס?

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול