עצירות של ימים רבים וכלום לא עוזר!

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

25/12/2013 | 00:36 | מאת: שירה

אני בת 23. אוכלת מאוד בריא: המון ירקות וקטניות, מעט בשר וועוף, לא נוגעת בחלב, לא סוכר, לא קמח לבן. אין לי יציאות! אני רזה עם בטן נפוחה וקשה. עושה ספורט. בין ביתר גם אין לי מחזור סדיר ואני מקבלת רק כל כמה חודשים.ניסיתי נטורופטיה אבל עד כה כלום לא עוזר. שותה מיף של השזיפים, עושה חוקן ביתי, שמה נרות גליצרין, לוקחת נורמלקס וכלום לא עוזר. אני מבינה שהגוף שלי לא בסדר.לאיזה סוג של רופא עליי לפנות? אני מיואשת!!!

שירה שלום אינני יודע מה משקלך\BMI אך אם אין לך מחזור כנראה שאת רזה מדי - בהחלט אפשרית הפרעת אכילה סמויה\גלויה - עלייך לברר נקודה זו. אם אין פתרון לבעייתך פני ליחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול, המכון למחלות דרכי העיכול והכבד - מרכז רפואי תל-אביב 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול