חסרונות שימוש כרוני ב"סופרלס"

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

17/12/2013 | 16:39 | מאת: מיכאל

שלום רב, אני משתמש יום יום בסופרלס, מתוך מגמה לסייע לי לקיים שיגרה של יציאות. אני נוטל את התרופות הבאות: Enaladex- 2x 20mg,Normiten1.25mg. Cadex 1x10mg'. Lirica 2x150mg'. Crestor5mg. שאלתי: האם שימוש מתמשך -כרוני, מזיק? התחלתי לקחת את הסופרלס בגין עצירויות שנוצרו לעניות דעתי מהתרופות. כיום אני נוטל 1 כדור ליום ומרוצה, אך מודאג מהשפעות שליליות.

מיכאל שלום בהנחה שמה שכתוב על התכשיר זה מה שיש - אין כל סכנה או אינטראקציה עם התרופות שלך בשימוש ממושך

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול