עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

13/12/2013 | 19:31 | מאת: שני

שלום ד"ר רון ישי, לפני כשבועיים ניסיתי בהמלצת חברתי להוסיף סיבים תזונתיים (בנפייבר) לתזונה. משראיתי שזה מרע את תכיפות היציאות שלי הפסקתי (לקחתי רק פעמיים). מאז, היציאות שלי הפכו למאוד נדירות. וכשיש- יש קצת. פניתי היום לבית מרחקת לקבלת תרופה מקלה- קיבלתי לקסי קר, אך ללא הועיל.. האם יש סכנה כלשהי? מה עליי לעשות? נשמע כמו עוד עצירות שחולפת? תודה שני

שני שלום לדעתי הבנפייבר לא קבל את ההזדמנות שהוא ראוי לה אצלך. נסי במינון קטן ועלי בהדרגה עד ל2 כפות ליום. 3 יציאות בשבוע זה בתחום הנורמה אין כל סכנה אם אין יציאה מספר ימים

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול