טיפול בעצירות קשה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

03/12/2013 | 10:53 | מאת: בג

שלום אני סובלת מעצירות מאוד קשה כבר מספר חודשים. כאבים מאוד חזקים באזור הבטן התחתונה כל היום וכל הזמן גם אחרי שיש יציאה פעם בארבעה ימים. בקיצור תחושה כללית נוראית והרגשה של כבדות. ניסיתי כל דבר אפשרי - לשתות מיץ שזיפים, שותה שתי ליטר מים ביום, פעילה גופנית קבוע, אוכלת הרבה סיבים ואוכל בריא, לאכול סלק לשתות חליטות צמחים אבל כלום לא עוזר. הלכתי מספר פעמים לבדיקות אצל הרופא אבל לא מצאו שום דבר מיוחד אז אמרו לי לשתות נורמלקס. השתמשתי בערך חודש וזה עזר אבל כל פעם שניסיתי להוריד במינון חזרה לי העצירות וגם המינון המלא מתחיל להשפיע פחות ופחות. אני לא רוצה להמשיך להשתמש בתרופה כל החיים כי מתישהו אצטרך להפסיק והיא ממילא מפסיקה להשפיע. אשמח בבקשה לפתרונות שיוכלו לעזור לי כי אני מיואשת ולא יכולה להמשיך לחיות ככה אם כאבים נוראיים שכאלה. תודה מראש.

בג שלום 1. מבין המשלשלים נורמלקס היא אחת הבודדות שממשיכה להשפיע גם אחר לאורך טיפול ממושך 2. עלייך לעבור בירור פיזיולוגי כדי לנסות ולאתר את המנגנון העיקרי לעצירות (שהנה ככל הנראה מעי רגיש עם ביטוי של עצירות) היחידה להפרעות בתנועתיות ותפקוד מערכת העיכול, המכון הגסטרואנטרולוגי, ביה"ח איכילוב, 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול