עצירות כרונית שנים

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

07/10/2009 | 07:51 | מאת: אתי

אצלנו במשפחה יש עצירות כרונית אמא,ואחים לאחרונה התחלתי להשתמש בדבק[הנילקס],והוא די בסדר. אני משתחררת. הייתי רוצה לשמוע יותר על מוצר זה,האם הוא ממכר? הוא מסייע? על מה הוא מבוסס?

אתי שלום לפי עלון החברה המוצר מורכב מדבש ומיצוי של פיקוס ותמר. ה"מחיר" הקלורי של תענוג זה הינו 320 קלוריות \ 100 גר. בהנחה שמה שרשום זה מה שיש מוצר זה אינו ממכר. אין מחקר מדעי מבוסס לגבי יעילות תכשיר זה.

16/10/2009 | 20:11 | מאת: אתי

לפני 3 ימים התחלתי לשלב את הנורמלקס,וברגע שזה יתחיל ל"עבוד" אני אפסיק את ההנילקס. לצערי אני לא רואה סוג של התקדמות עם הנורמלקס מלבד חסרון אחד של נפיחות בבטן. יום אחד שתיתי בבוקר,ופעמיים בערב,היום ניסיתי בצהריים. יש זמן מסויים שמומלץ?על קיבה ריקה או לאחר ארוחה? מנסיונך בטוח יש המדווחים מתי הוא הכי יעיל,

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול