בעיית תנועתיות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

02/11/2013 | 16:52 | מאת: שלי

שלום, בת 38 (לאילדתי). נוטה לעצירות מזה שנים ונמנעת ממוצרי קמח לבן. צורכת מוצרי קמח מלא והרבה ירקות ומים (גם בשר וביצים כמובן). פעילה גופנית. העצירות מאופיינת בהתחושת לחץ בבטן התחתונה אבל אי יכולת לתת יציאה. סובלת מפיברומיאלגיה. נבדקתי ע"י פרוקטולוג שלא מצא סיבה אורגנית ועברתי פיזיותרפית רצפת אגן. מה עלי להמשיך לחפש ? שמתי לב לתופעה מוזרה שאם אני מתרגזת למשל יום קודם המצב מוחמר. האם קיים הסבר ואיך אוכל לעזור לעצמי ? תודה

שלי שלום ככל הנראה מדובר במעי רגיש עם ביטוי של הפרעות בהתרוקנות גם להפרעה יש מנגנון פיזיולוגי. אם אינך מוצאת הקלה בטיפול בעצירות \ מעי רגיש, עברי בירור של תפקוד רצפת האגן האחורית

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול