עצירות קשה לקואדרופלג

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

31/10/2013 | 09:56 | מאת: משה

אני קואדרופלג בן 28 שזה אומר ללא אפשרות ללחוץ להירוקנותנשיתוק מהחזה ומטה אני פצוע כשלוש שנים וכבר הגעתי למבואי סתום בכל הקשור ליציאות אני נוטל היום 3 כדורי מוטיליום 2 שקיות תה סנה 2 כדורי לקסעדין ושתי כפות של שמן פפראפין ובבוקר נעזר בנרות קונטלקס וכלום במקרים טובי אולי 10 אחוז מהתכולה הכללית ששבמעיים ואז לבסוף אחרי ישיבה ארוכה של שעה ויותר אני חוזר בשארית כוחותי למיטה ומשתמש במירוליט שכבר משחרר הכל אין לי למי לפנות בנושא רופאים של עצירויות וגסטרו ממש לא מבינים בקואדרופלגים ולא קיבלתי שם תתשובות היום מה שמרוקן אותי זה רק מיקרוליט או חוקן בתוספת כל הכדורים כי בלעדיהם גם המיקרוליט לא עעוזר בדיקת גסטרו אמרו לי גם שהסוגרים בפי הטבעת קצת קשים וסגורים אולי זה גם קשור ולגבי תזונה אני אוכל הכי בריא ירקות סיבים חיטה מלאה ועוד כל מי שמכיר ויודע אנא עזרו לי סבלי גדול תודה

משה שלום אכן בעייתך קשה אין קשר בין העצירות "לסוגרים הקשים". אצלך כל מערכת העיכול אינה מתפקדת בתלות בגובה הפגיעה. השתמש במספר סוגים של משלשלים ועשה כל מאמץ להתרוקן. אינטואיטיבית אתה פועל נכון

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול