עצירות ונורמלקס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

12/10/2013 | 12:04 | מאת: אני

שלום, אני בת 24, היציאות שלי אף פעם לא היו סדירות, בדרכ פעם בשלושה ימים אבל עכשיו קרה שהיו לי תשעה ימים ללא יציאות והתחלתי לקחת נורמלקס פעם ביום, בשלושה ימים הראשונים לא קרה כלום וביום הרביעי התחלתי לשלשל, כך קרה גם ביום החמישי והיום(שזה היום השישי). האם להפסיק לקחת את הנורמלקס? או להמשיך והיציאות יהפכו ליותר מוצקות? מה הממלצה? אני חוששת להפסיק שמא העצירות תחזור. תודה מראש.

אני שלום לך התאימי את המינון כך שלא תגיעי לשלשול. ניתן לקחת גם מחצית מהמינון המומלץ ע"י החברה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול