השימוש בתוסף סיבים

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

27/09/2013 | 11:11 | מאת: ליאורה

שלום, סובלת מעצירות ומסתייעת בקונסיל ככפית ביום (שליש ממנה יומית מכסימלית אפשרית לפי מה שכתוב על התכשיר). מבקשת לדעת האם שימוש יומיומי בתכשיר זה לאורך זמן מזיק ? האם יגרום למעי "להתרגל" אליו לעומת העבר שהסתייעתי בו מידי פעם בלבד ? תודה

ליאורה שלום אין כל נזק בשימוש ממושך בקונסיל. בהחלט יתכן מצב בו תזדקקי למינון עולה של התכשיר כדי ליצור את אותו אפקט

29/09/2013 | 22:01 | מאת: דפנה

אני לא רופאה, אלא אדם שסובל אף הוא מעצירות ולכן מקווה שזה בסדר שאני שואלת - איך התזונה שלך: את אוכלת פירות, ירקות, מוצרי קמח מלאה והרבה סיבים תזונתיים? האם את שותה מספיק מים? עוסקת בפעילות גופנית? כל אלה עשויים להקל על עצירות... כמובן שמדובר בתהליך שלוקח זמן ואני עצמי נוטלת תוסף של סיבים טבעיים פרה ביוטיים (הגולד פייבר של סופהרב)שיקלו, אבל שווה לבחון שינוי תזונתי שיכול להקל, במקביל לנטילת התוסף. אולי כך לא תצטרכי להגביר מינון כפי שחוזה הרופא.

01/10/2013 | 11:00 | מאת: ליאורה

אני עושה את כל מה שאמרת: תזונה עשירה בסיבים מסיסים ולא מסיסים, הרבה מים ופעילות גופנית. לאחרונה זה כבר לא עוזר לי

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול