נורמולקס - איך עוצרים והאם ממכר

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

22/09/2013 | 13:24 | מאת: תמר

הי. היתה לי פעמיים עצירות בחגים בהפרש של שבוע או יותר נכון...ככה חשבתי. מניסיון עבר, אחרי יום אחד ללא יציאות לא חיכיתי ולקחתי נורמולקס. אז כנראה שהגזמתי ולא היה צורך... יש לי חילוף חומרים מוגבר מדי. כל מה שאני אוכלת...מתנקה למחרת. נראה לי שזה כבר לא בריא 1. איך בולמים? אני לא צריכה לרדת במשקל אחר כך יש לי בעיות מסוג אחר... 2. האם יכולה להיווצר תלות או התמכרות של הגוף בנורמולקס ואחר כך תהינה לי עצירויות? 3. מה הגוף מאבד במצב של חילוף חומרים גדול מדי ולא טבעי כזה... מה צריך להכניס לו כדי לא לאבד דברים חשובים? אני מודאגת כי קרה בעבר שאיבדתי משקל ולקח לגוף הרבה זמן להתאושש....

תמר שלום אם זו תדירות העצירות ככל הנראה אינך זקוקה למשלשלים אין "תלות \ התמכרות" פיזיולוגית בנורמלקס ואין התפתחות חסרים עקב השימוש

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול