הצילו!!

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

13/09/2013 | 20:39 | מאת: מאיה

אני בת 42 רצה כ 15 קמ בשבוע עושה מכון כושר 3 פעמים בשבוע, אוכלת בריא ( שיקיים ירוקים ) יש לי יציאה בכל בוקר ( ואם לא אז אני הופכת להיות משוגעת!) אבל בחודשיים האחרונים היו לי 3 פעמים מצב שלא היתה יציאה בבוקר וכל הזמן היתה לי הרגשה שיש יציאה וכלום!! שכבתי במיטה מנוטרלת עד שלקחתי כדור לשילשול נר גליצרין ושמן פראפין ורק יום למחרת היתה יציאה ענקית ולא קשה מידי... זה קרה עכשיו שוב ואני בנוסף גם סובלת מפיסורה כרונית שאחרי כל אפיזודה כזאת נפתחת מחדש ואני סובלת!!! מה עושים??? אני מיואשת!!! ( לפני שנה וחצי עשיתי קולונסקופיה והכל היה תקין..)

מאיה שלום אורח חיים פעיל ובריא אינו תעודת ביטוח... אם תדירות האירועים הנה 1\2-3 שבועות לא הייתי משנה כלום אלא בודק שוב נושא תזונתי ושתייה באם ניתן לשיפור נוסף לפני טיפול בכדורים \ נרות באם קיימת פיסורה כרונית שאינה מגיבה לטיפולים וממשיכה להציק - יש לשקול ניתוח

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול