כאבי בטן ממושכים

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

13/09/2013 | 14:07 | מאת: אלמוני

שלום אני בן 23 ויש לי כאבים חזקים בבטן ואני לא יכול לישון. הכאבים הם כאילו דקירות שבאים ועוברים כל כמה זמן לפעמים אני מרגיש את זה בגב. כשאני אוכל משהו הכאבים נפסקים לכמה זמן ואחרי שעה שעתיים אני מרגיש אותם שוב יש לי גם עצירות ואני לא יכול ללכת לשירותים לא יוצא כלום אני לוקח כדורים להורדת כאבים קולוטאל ועוד אחד שאני לא זוכר את שמו. עשיתי בדיקת דם ובדיקת צואה אמרו שהכל בסדר ואין לי כלום עוד חודש יש לי בדיקה לUS בטן עליונה אבל בנייתם אני סובל השאלה שלי האם אפשר משהו לעשות שהכאבים יעברו שאני הילך לשירותים נורמאלי שתיתי ארבה מים וה לא עוזר תודה

לאלמוני שלום אפשרי שיש 2 בעיות - כאב הבטן והעצירות 1. הייתי בודק נוכחות חיידק בקיבה ומטפל באם קיים. 2. לגבי העצירות - אם לא תוקל באנטיביוטיקה - נסה שינוי תזונה \ שתייה \ פעילות גופנית

16/09/2013 | 21:12 | מאת: דניאל

משתף מנסיון, אני לא רופא... 1. לבקש שוב בדיקת צואה, אולי יש כמו שהד"ר ציין חיידק או טפיל בקיבה. 2. לנסות להקפיד על ארוחות קטנות, עשירות בסיבים - ירקות ופירות ולשתות הרבה מים. 3. לעשות פעילות גופנית. 4. אתה יכול לנסות כמה דברים טבעיים כמו אכילת שזיפים מיובשים, אכילת הפנים של עגבניה עם שמן זית או לקחת תוסף של אנזימי עיכול שיקל על מערכת העיכול ויכול להקל על היציאות. אם המצב ממשיך או מחריף, גש לרופא להתייעצות ולבדיקה נוספת.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול