מה הזמן של יציאות סדירות...

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

01/10/2009 | 13:35 | מאת: רוני

אני בן 34 ולא סובל ב"ה משום בעיה במערכת העיכול עם זאת מטרידה אותי העובדה שיש לי יציאות פעם ב10-12 יום, לעיתים אף פעם ב15 יום! למעט עצירות קלה שמופיעה לעיתים שאותה אני פותר עם שמן פראפין אין לי שום בעיה אחרת. האם זהו מצב תקין ויש אנשים שמערכת העיכול שלהם עד כדי כך "עצלה"?

רוני שלום יציאה פעם ב - 15 ימים הנה עצירות ויש לברר אותה. מציע שתתחיל אצל רופא המשפחה בסדרת בדיקות כללית -בדיקות דם, במידה ואין בעיה וטיפול אינו עוזר - לפנות לבירור מעמיק יותר של מכניזם העצירות היחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול - מרכז רפואי תל אביב, 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול