שאלההההה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

25/06/2013 | 10:04 | מאת: נורמלקס בירור

haשלום לאחר שימוש של 3 ימים בתכשיר זה, התחילו לו כאבים בגב תחתון, בכללי כל הזמן שהישתמשתי במוצר הרגשתי מאין עייפות בגוף- האם זה חלק מתופעות לוואי? האם עליי להפסיק את השימוש? מפחיד אותי לכאבי כאבי הגב התחתון , הכליות שם לא?..

שלום כאב בגב תחתון אינו חלק מתופעות הלואי של התרופה. לגבי עייפות - אם לקחת מינון מקובל אין פגיעה במלחי הדם ואין קשר. במידה וממשיך - עליך לעבור בדיקות דם מקיפות כולל בלוטת התריס

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול