עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

25/05/2013 | 22:59 | מאת: ק.ד

היי לפני כשלושה התחילה עצירות פתאומית מאוד מוזרה, ואז המליצו לי לאכול יוגורט אקטיביה על הבוקר וזה עוזר אך עדיין ההתרקונות אף פעם לא עד הסוף ותמיד אחרי כל ארוחה (בצהריים לדוגמא) אני מרגישה שוב צורך לשירותים אבל זה כבר לא יוצא אפילו אם זה צואה רכה, אציין גם שאני ממש מתאמצת להוציא (אני כאילו משתמשת בשרירים שלי לדחוף מלמעלה למטה לאסלה) השאלה היא אם זה מתישהו יעבור ומה זה אומר? אכן עצירות כרונית? (אולי יש מצב שהשרירים שלי למטה יעני הספינקר כבר לא עובד? אציין שאני מעשנת והסיגריה בבקרים דווקא מזרזרת ועוזרת אך עדיין זה לא כמו פעם. אף פעם לא היה לי דבר כזה, פעם הייתי שותה קפה\תה על הבוקר וזהו, או הייתי מתרגשת למשל ממבחן (אני סטודנטית לאחיות) וישר היה יוצא בלי התאמצות בכלל. תייעץ לי מה יש לי?

קד שלום הרבי באכילת סיבים - סלטי ירקות \ פירות כשזיפים תאנים, תמרים ממליץ לך לא להתעקש על יציאה שלימה. אם אין יציאה - עזבי. היא תופיע בשלב מאוחר יותר

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול