עצירות למשך זמן רב

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

21/05/2013 | 19:47 | מאת: ראתשית

שלום אני בן 19 שנים,סובל מעצירות במשך שנתיים .שיניתי את אורח החיים והרגלי האכילה שלי , כלומר כל האוכל שלי הוא בריא ויש בו סיבים תזונתיים ,בנוסף אני עושה ספורט ושותה הרבה מים.דברים אלה עזרו לי במצב העצירות אבל הבעיה עדיין לא נפתרה.ביקרתי פעמיים אצל רופא גסטרו והוא קבע לי תור לבדיקת גסטרוסקופיה,אבל אני לא בטוח אם בבדיקה זו הם ימצאו בעיה במעי הגס שלי.מה דעתך?אני עדיין בגיל צעיר מאוד כדי לסבול מבעיות אלה , מה יכולה להיות הבעיה שלי?מה הציפיות שלך?האם אמשך ככה כל החיים שלי ?

ראתשית שלום בקבוצת הגיל שלך בד"כ אין צורך בבירור אנדוסקופי אלא אם הרופא התרשם. עצירות אינה רק נושא תזונתי. אם בעייתך אינה נפתרת פנה ליחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול, ביה"ח איכילוב. 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול