צואה תקועה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

19/05/2013 | 10:44 | מאת: שירי

שלום..אני בהריון שני, בחודש שמיני. היום נתקלתי בתופעה שלא חוויתי מיימי...אחרי יומיים שלא היתה לי יציאה...היום הלכתי לשירותים ופשוט הצואה נתקעה בפי הטבעת ולא יצאה...כאב לי מאוד...אפילו שמנתי את האזור עם שמן זית(זה מה שהיה לי)...והגעתי למצב שהתחלתי עם האצבעות לנקות את האזור על מנת להקל על הכאבים והנפיחות באזור...אך עדיין נשארה צואה שם..מה לעשות??? הצואה שהוצאתי מאוד מאוד יבשה..אני חסרת אונים ואין לי מושג למי לפנות על מנת לרוקן את פי הטבעת!!! אודה לך על תשובה מהירה

שירי שלום עצירות אכן שכיחה יותר בסוף ההריון את הצואה ניתן לרכך עם תזונה עשירה בסיבים ושתיה מרובה. אם אין הקלה - ניתן להשתמש בחוקן פליט על בסיס חד-פעמי. אם העצירות מתקבעת - נסי נורמלקס \ שמן פראפין

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול