עצירות לתינוק בן 3.5 חודשים

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

28/09/2009 | 22:57 | מאת: ענבלי

שלוםרב! אני אמא לתינוק בן 3.5 חודשים הניזון בעיקר מהנקה (בערך פעם אחת או פעמיים בשבוע תחליף חלב אם). מזה כחודש וחצי הוא סובל מעצירות - יציאה פעם בשבוע , וגם זה רק לאחר שמקבל נר גליצרין. נאמר לי שזה בגלל ההנקה. האם זהו מצב תקין? כמו כן כאשר הוא מקבל נר גליצרין הנר אמור להשפיע תוך כחצי שעה כבר פעמיים הנר לא השפיע מיידית אלא רק ביום שלמחרת. האם יש מקום לבדיקה או בדיקות כלשהן לבירור המצב? * אציין שרופא הילדים שבדק אותו אמר שפי הטבעת שלו צר ויתכן שהדבר משפיע על עניין העצירות.

30/09/2009 | 05:22 | מאת: ד"ר ילנה רחמן

אצל ילד על יניקה יציאות יכולים להיות פעם בשבוע כי רוב החלב - ניספג לא להשתמש נרות בלי בדיקה של כירורג או גסטרו ילדים אופציה של ANUS צר קיימת מומלץ בדיקה רקטלית אצל כירורג או גסטרו ילדים תודה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול