מגנזיום-עובדות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

24/04/2013 | 23:39 | מאת: חמד

שלום רב, אני נוטל כמוסת מגנזיום אוקסיד בכל לילה ומרגיש שיפור ביציאות. האם יש הגבלת זמן בנטילת תוסף מגנזיום?(גורם לתלות?) מה ההבדל בין מגנזיום בכמוסות לנוזלי? מתי יש ליטול מגנזיום ללא חומציות? איזה סוג מגנזיום מומלץ? נ.ב יש לי חוסר G6PD, כליה קטנה ורקע משפחתי של סכרת. תודה!

חמד שלום מגנזיום הידרוקסיד הנו אנטציד - חומר סותר חומצה היכול לגרום לשלשול. התכשיר הישראלי ל"חלב מגנזיה" הנו מגנוקס יש להקפיד לא להעמיס את הכליות יותר מדי בעיקר אם ידועה הפרעה בתפקוד הכלייתי

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול