עצירות פתאומית ללא סיבה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

21/04/2013 | 12:00 | מאת: נורית

מפסח התחלתי לסבול מעצירות{אכלתי רק 2 מצות כל החג} בלית ברירה לקחתי טיפות סטיובלקס ששיפרו את המצב אך אני פוחדת להתמכר אליהן. לא שיניתי כלום בתזונה. עושה פעילות גופנית 6 פעמים הליכות בשבוע,שותה כליטר וחצי ביום. תזונה מסודרת. לא ברור מה קורה לי. התחלתי לקחת בנפייבר{3 פעמים}בנתיים ללא תוצאה. סובלת מאוד,מרגישה כבדה וזה משפיע על כל התפקוד היומיומי שלי. אנא עזרתכם!

נורית שלום עצירות אינה קשורה רק לשינויי תזונה. נסי עוד פרק זמן לבדוק את התזונה. אם אין הקלה - התחילי טיפול תרופתי משלשל

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול