עצירות כרונית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

20/04/2013 | 14:50 | מאת: א (שם בדוי)

שלום ד"ר אני בן 21 סובל מעצירות כרונית , העצירות התחילה לפני 3 שנים בהתחלה זה היה נפיחות וגזים ועצירות מדיי פעם לאחר מכן עם הזמן זה הפך להיות עצירות כרונית עם גזים ונפיחות בבטן, לפני שנתים וחצי ניסיתי טיפול במרפאה פרטית במרכז סאקר של ניקוי רעלים מהגוף , שם ניקוי לי תרעלים מהגוף זה מאוד עזר לי והרגשתי בן אדם שונה לחלוטין .. לאחר שבוע וחצי חזרה לי הבעיה והחלטתי לשתף בבעיה את הרופאה שלי בבסיס שהיא הפנתה אותי לגסטרו תל השומר שם הופנתי לרופא שהפנה אותי למספר בדיקות כגון קולפוסקופיה ובדיקות שונות .. לאחר הבדיקות הסביר לי הרופא שלא מצאו בי בעיה מסויימת במערכת העיקול ושכנראה הבעיה היא בשרירי פי הטבעת שאני לא מצליח לשלוט בהם טוב לפי הבדיקות שערכתי, הפנה אותי הרופא לפיזטורפיה לשיקום ריצפת האגן שגם זה לא עוזר לי בכלל ואני אישית מרגיש שזה לא הבעיה שיש לי .. השאלות שלי הם ככה : 1. אני מרגיש שאני סובל מבעייה יותר כללית כמו כאבי שרירים כאבי ראש חוסר קורדינציה עייפות כרונית דיכאון נפיחות בבטן עצירות כרונית אז לדעתך מתאר את הבעיה שלי? 2. קראתי מאמרים באינרטנט על בעיות בבלוטת התריס וכשאמרתי את זה לרופאה היא אמרה שכבר עשיתי בדיקות וזה יצא תקין אז אין לי את זה .. למרות שהתסמינים של הבעיה ממש זהים לשלי .. האם אפשרי לבצע בדיקות מקיפות יותר? אני ממש נואש מהבעיה שיש לי כי אני לגמריי לא חיי חיים נורמליים מה אתה מציע לי לעשות במצבי ? תודה רבה !

א (שם בדוי) שלום פנה ליחידה הלפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול. מרכשז רפואי תל-אביב. 036974281/4463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול