כמות מירבית של נורמלקס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

17/04/2013 | 11:21 | מאת: יוני

ד"ר שלום, בן 40, סובל מעצירות כרונית. ניסיתי תכשירים רבים והיחיד שעוזר לי הוא נורמלקס. הבעיה היא שהוא יעיל עבורי רק במינון גבוה במיוחד - שלוש מנות מדידה ביום, כשבהוראות השימוש מופיע שיש ליטול מנת מדידה אחת ביום. אם אני מפחית מהכמות, התכשיר לא עוזר כלל. השאלה שלי היא אם לדעתך נטילת נורמלקס במשך זמן רב ועל בסיס קבוע במינון אותו אני נוטל עלולה לפגוע בבריאות ואם עלי לבצע בדיקות דם תקופתיות ומאיזה סוג כדי לשלול פגיעה כזאת, במידה והיא אכן יכולה להיווצר. תודה רבה על עזרתך, יוני

יוני שלום למיטב הידיעה 3 מנות של נורמלקס ביממה הן בתחום הבטוח גם לשימוש ממושך

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול