טחורים ונרות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

09/04/2013 | 17:30 | מאת: נאור

הייתי היום אצל כירורג, הוא הבחין בטחורים חיצוניים . ספרתי לו שאני עם נורמלקס כבר שבוע וחצי ובנוסף הוא נתן לי נרות פרוטו גליבנול , אני קצת מפחד מהנרות אין לי מושג איך לשים אותם , הנרות יכולים להעביר לי את הטחורים ? כי רשום שזה להקלה ובעצם הנורמלקס עושה לי את היציאות רכות אז למה הוא הביא לי גם נרות ? הם מרפאות את הטחורים ?

נאור שלום קבלת נרות ע"מ להקטין את הטחורים לגודלם הטבעי. פעולה זו מזרזת את התהליך הטבעי של צמצום הגודל שלהם

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול