מתי עצירות מסוכנות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

08/04/2013 | 22:42 | מאת: שירה

שלום , אני בת 19 סובלת מעצירות כרונית שנתיים עקב שינוי בחיי לפני יותר מחצי שנה עברתי תאונה ועצירות כמובן החמירה , בטן נפוחה מאוד, בקושי יכולה לתפקד, כאבים חזקים יש יציאה מידי כמה ימים אבל מועטה.. האם יש סיכוי שיש לי אבני צואה? מתי עצירות מסוכנת?

09/04/2013 | 10:30 | מאת: אירית

איזה טיפול קיבלת לטפל בתופעה? לעיתים העצירות יכול לנבוע ממצב לחץ אני משתמשת באנזימי עיכול של סופהרב ואם יש לך כאבי בטן ועצירות יכול להיות שזה יכול להועיל לך, זה טבעי ללא חשש מתופעות הלוואי. עיכול המזון חשוב בגוף וכאשר הוא לא מתפקד כראוי יש עצירות .

09/04/2013 | 11:45 | מאת: שירה

קיבלת משלשלים למינהם.. לא הועיל... ניסיתי כדור בשם אנציפלמד שזה בעצם אניזמי עיכול ..לא הורגש שיפור גדול.. כרגע מטופלת בטיפול נטרופטי.. מי המליץ לך על האזימי עיכול?

שירה שלום בד"כ עצירות אינה מסוכנת. קיימים מצבי קיצון של תוכן מעי הנשאר זמן רב ועקב בעיה מכנית נוצר נקב במעי או התרחבות קיצונית של המעי

09/04/2013 | 16:19 | מאת: שירה

איך אפשר לבדוק אם זה המצב? מיזה אני פוחדת, העצירות מתמשכת המון זמן ואני מרגישה את המעיים שלי מפוצצים עד אפס מקום אני בקושי אוכלת ..

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול