עצירות ונורמקלס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

07/04/2013 | 01:55 | מאת: עידן כהן

לפני כשבועיים הלכתי לרופאת משפחה והתלונתי על כאבים ולעיתים דם בזמן יציאה ולאחר יציאה , לפי דעתי מדובר בטחורים כי אני מרגיש פצע מנופח בפי הטבעת . הרופאה אמרה לי להתחיל לקחת נורמלקס , ומשום מה דווקא מאז שהתחלתי לקחת נורמלקס התחילה לי עצירות (זה היה בדיוק ביום הראשון של פסח אז אולי פסח גרם לזה) , הייתה לי יצאה כל יום אך לא הרגשתי התרוקנות מלאה , המצב השתפר עכשיו לגבי העצירות ויש לי יציאות בתדירות גבוהה יותר וגם היציאות גדולות יותר אך אני עדיין מרגיש שאין לי התרוקנות מלאה , מה לעשות ? להעלות את המינון יעזור לי לפתור לגמרי את בעיית העצירות ? ואם אכן צריך להעלות את המינון להמשיך עם המינון הגבוה או לנסות לאחר תקופה מסויימת להוריד את המינון ?

עידן שלום מכיוון שהיציאות יומיות ממליץ לרדת במינון הנורמלקס בהדרגה עד להפסקתו. הגדל את כמות הסיבים והשתיה היומית ובדוק את ההשפעה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול