עצירות כרונית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

02/04/2013 | 10:06 | מאת: ל

אני סובלת מעצירות כבר שנים רבות עד לפני חודש לקחתי שני לקסעדין כל יומיים כדי לצאת לפני כחודש שכחתי לקחת וסבלתי מאוד כך שהפיסורה חזרה לי בצורה קשה כחודש לקחתי שני לקסעדין כל יום מפחד הפיסורה לפני יומיים ניסיתי להגמל ולקחתי כל ערב לקסעדיו אחד שני כפיות שמן פרפין והתחלתי גם אלוה אחד לפני השינה אך שוב אני בבעיה של התרוקנות בקיצור מרוב לחץ ובלבול מה אתה מציע ?(עדיין סובלת מפיסורה)

ל שלום פני לכירורג פרוקטולוג לגבי הפיסורה אשר יכולה להחמיר את העצירות ולהכניס אותך ללופ של עצירות - כאב והמנעות מימיטה - החמרה של עצירות. לא הייתי מתנפל על כל התרופות ביחד

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול