בהמשך לתשובתך אלי

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

20/03/2013 | 11:49 | מאת: יודל

מי חשב שממיץ אפשר לגרום לדבר כזה לקרות! כולה נהניתי לשתות מיצים!!! האם גם להפסיק לאכול שזיפים ופירות יבשים? הצריכה היומית שלי ביום של פירות יבשים היא גם גבוה כחמישה שזיפים מיובשים, חמישה תמרים מג'הול, חמישה משמשים מיובשים וגם כשתי תאנים מיובשות! וואי איזה סרט עכשיו אתה חושב שאוכל בכלל לחזור לפעילות מעיים בלי כלום? כבר נה או קצת יותר משנה אני עם המיצים- אתה חושב שאם אני אחליף את המיץ שזיפים באבטיח על בטן ריקה והרבה מים יעזור בתקופת ההפסקה? או שלמעשה זה אותו דבר? אגב קראתי שבארה"ב משווים את הפרון ג'וס לאקס לקס למה לא כותבים על הבקבוקים של המיץ שיש לו אפקט של הסתגלות :S

יודל שלום צריכב כו"כ גבוהה של מיצים ופירות עתירה בסוכרים. עדיף כמובן הפרי עצמו המכיל סיבים. כל התכשירים הנ"ל אינם תרופות כך שלא נבדקו מחקרית

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול