שאלה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

17/03/2013 | 20:33 | מאת: טליה

מזה כחודש סובלת מקושי במתן צואה. הצואה אינה נראית או מרגישה קשה במיוחד אך ישנו קושי ביציאה ונראה כי קוטר הצואה קטן באופן משמעותי מבעבר. תוספים צמחיים כגון תה להקלת עצירות יעילים וגורמים למספר יציאות רכות מאוד ביום, אך ברגע שמפסיקה לקחתם הבעיה חוזרת. הצואה יוצאת בכמויות קטנות ובקוטר קטן מאוד. אשמח לתגובה מהירה, סבלתי מעציריות קצרות תווך בעבר, אך מעולם לא בצורה כזאת ואני די מודאגת. תודה.

18/03/2013 | 06:09 | מאת: טליה

כוונתי כמובן לשאול מה יכולה להיות הבעיה ע"פ מה שתארתי...

טליה שלום אינני יודע מה גילך. מעל לגיל 50 קולונוסקופיה. אפשרי שבתה שלך יש רכיבים כסינה המקלים על יציאה (משלשל ממריץ) אם אין פתריון לבעייתך - עלייך לעבור בירור פיזיולוגי של העצירות

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול