עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

17/03/2013 | 17:26 | מאת: אורטל

לפני כ3 חודשים סבלתי מחיידק הקמפילובקטר וטופלתי באנטיביוטיקה 3 שבועות (בהפרשי זמן). לאחר נטילת האנטיביוטיקה אחרונה הופיעה לי עצירות קשה. בעזרת דיאטת סיבים תזונתיים הצלחתי לסדר את היציאות ליציאה אחת כל בוקר. הבעיה שהיציאות עדיין קשות וכרוכות במאמץ. האם פלורת המעי תתאזן מחדש עם הזמן (לאחר הזיהום החיידקי) או שזה עלול להישאר לתמיד? תודה.

אורטל שלום צריך להתאזר בסבלנות. פעילות המעי צפוייה להשתפר. ממליץ על טיפול פרוביוטי לאחר נטילת אנטיביוטיקה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול