שלום ד"ר ישי רון

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

09/03/2013 | 07:16 | מאת: מורי

כבר מעל שנה שאני מקבל מרככי צואה וסטימולטורים למעיים משמן פרפין ועד ללקסטיב של טבע,כשאינני לוקחת את המשלשלים והמרככי צואה פשוט אין לי יציאה הם ניתנו לי לא בגלל בעיות גסטרו אגב רציתי לדעת אם מכל סיבה של עצירות ניתוח להסרה של חלק מהמעי הגס תעזור? אני לא רוצה להיות תלויה במשלשלים לצמיתות אני בשנות השלושים לחיי ולהיכנס לזה מעכשיו ממש לא רעיון טוב שאלה נוספת האם יש מקרים שלרפואה פשוט אין מענה לנושא של עצירות?מה אנשין כאלה עושים אם כן?

מורי שלום ניתוח לכריתת חלק מהמעי הנה פרוצדורה מקובלת - אך הנה האמצעי האחרון ברשימת הטיפולים. מציע לך לעבור בירור פיזיולוגי למנגנון העצירות ואז תוכלי לשקול את דרכך

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול