דקסמול פלוס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

24/02/2013 | 18:42 | מאת: יעל

סליחה שהתנתקה לי השאלה. האם כדורי דקסמול ואקמול גורמים לעצירות? האם גיל 70, יכול להיות גורם לעצירות קשה? האם נוירופתיה שיכולה לפגוע גם בעצבים של הבטן [קראתי פעם מאמר על זה] סוג של עצלנות מעיים או משהו כזה, יכולה לגרום לעצירות קשה ששום דבר לא עוזר, אפילו גליצרין אחרי 6 שעות! אם גליצרין עוזר אחרי שעות אפשר לקחת שניים ביחד?

יעל שלום 1. כדורים אלו אינן משרים עצירות 2. בגיל מבוגר שכיחות עצירות עולה 3. פגיעה נוירופאטית יכולה לגרום לעצירות קשה 5. ניתן לקחת 2 נרות גליצרין

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול