מינון נורמלקס למבוגרים

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

30/12/2012 | 10:44 | מאת: עליזה

שלום רב, אמי אשה בת 75, סובלת מעצירות כרונית (יכולה להיות עצירות של עשרה ימים גם) כל חייה, לאחרונה ביקרה אצת רופא גסטרו עקב כך שהתרופה שהיא לוקחת שנים כבר לא עוזרת לה (לקסדין) , הרופא אמר לנו להתחיל בטיפול של נורמלקס. האם יכול להיות שהרופא רשם לה לקחת את האבקה ארבע פעמים ביום, כל פעם 17 גרם? כי לפי מה שקראתי אצלכם באתר צריך לקחת רק מנה אחת של 17 גרם ביום. תודה רבה, עליזה

עליזה שלום ניתן תאורטית להגיע ל - 4 מנות ליממה. ההמלצה היא להתחיל במנה אחת ולראות מה האפקט - להתקדם רק לפי הצורך

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול