סובל מכאב כרוני ...מזה שנים האוריינטציה אפיגסטרי

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

05/09/2009 | 17:01 | מאת: דור ג.

לד"ר ישי שלום 46 סובל מכאב כרוני ...מזה שנים (10) האוריינטציה אפיגסטרי/חזה נתגבר מאד בימים אלו ...(ככל הנראה גם בשל סטרס.... ללא אבחנה כלשהי !!! וללא טיפול !!! ברקע: בקע סרעפתי...קטן אבחנת בריום...? אבני מרה- טענה א-סימפמתי עצירויות -נטייה מעי רגיש/רגיז ....? סטרס .... לאן לפנות כל המרפאות מכונים ללא אבחנה ....! היפריקום ? דעה ? אודה הכוונתי

דור ג. שלום אנא פנה ליחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול מרכז רפואי תל אביב 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול