עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

29/08/2009 | 13:24 | מאת: חסוי

שלום אני בן 15 ויש לי עצירות כבר שבועיים וחצי ובדרך כלל אני מחרבן רק 1 בשבוע אז מה הסיבה שאני לא מרגיש צורך לחרבן כל יון אלא רק פעם בשבוע ואיך לטפל בעצירות הזו שזה כבר שבועיים והאם יכולה להיות לי מחלה?

לבן ה - 15 שלום עצירות של שבועיים אינה מחייבת התייחסות רפואית אלא ניסיון לתקן הרגלי תזונה \ אורח חיים. יש להרבות באכילת סיבים תזונתיים 0סלטי ירקות), שתחיית מים ופעילות גופנית קבועה. אין אין שפור תוך כ - 6 שבועות ממליץ לפנות לרופא המשפחה לתחילת בירור

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול