האם שימוש ממושך בלקסעדין מסוכן?

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

23/08/2009 | 09:49 | מאת: ננה

שלום רב, רציתי לשאול בבקשה האם שימוש ממושך בכדורי "לקסעדין" מסוכן? והאם הוא יכול לגרום לתופעת לואי של דימומים בין המחזור ? אני בת 42 ולפני כשנה התחלתי לקחת את כדורי הלקסעדין ושמתי לב שמאז, התחלו לי דימומים בין מחזור למחזור השאלה שלי האם יש קשר ללקיחת הכדורים למצב? כי מבחינה גנקולוגית הכל תקין עשיתי את כל הבדיקות האפשריות כולל בדיקת הורמונים ויצא הכל תקין . לכן שאלתי היא האם הכדורי לקסעדין יכולים להיות הבעיה? בתודה מראש

ננה שלום אין סיכון בשימוש ממושך בלכסעדין. כדורים אלו אינם גורמים לדמם מהחלחולת. במידה ויש לך דמם קבוע עלייך לפנות לגסטרואנטרולוג לשם בצוע בדיקה אנדוסקופית

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול