האם אוילק ממכר?

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

21/08/2009 | 06:55 | מאת: תמרה

1.קראתי בפורום שנורמלקס ופגלקס אפשר לקחת לזמן ממושך. מה עם האוילק האם אותו אפשר לקחת זמן ממושך? (חודשים שנים?). 2.לפני 10 שנים נפלתי על עצם הזנב אותה שברתי. האיחוי היה לא נכון וגרם לי לקיצור של הגיד ש"תופס"את הסוגר העליון של פי הטבעת. דבר שגורם לי ל"כיס" בתחילת הצואה דבר שמקשה על ת ח י ל ת היציאה אגב, לא כל יציאה נוצר ה"כיס", הרופא הגדיר את זה " מצב שאין שליטה ") הבנתי שאין מה לעשות מלבד ניתוח מסובך שממנו אני נמנעת. אי לכך אני משתמשת לעיתים במרככים וזה מחזיר אותנו לתחילת השאלה. תודה על התשובה.

תמרה שלום 1. התכשירים המשלשלים אינם ממכרים במובן הפרמקולוגי של המילה. הם גורמים לתופעת TOLERANCE אשר הנה ההסתגלות המעי לתרופה וצורך מתמי לעלות במינון כדי להגיע לאותה הצלחה 2. לגבי אבילק \ לבולק - ניתן לקחת אותו שנים ללא חשש. בד"כ תופעות לואי כנפיחות \ גזים \ כאב בטן הם הגורם המגביל היחיד בשימוש בחומר זה. אם את מסתדרת איתו - אין כל מניעה להמשיך 3. לגבי נפילה על עצם הזנב. התופעה העיקרית המדווחת הנגרמת מנפילה זו הנה כאב מקומי בעצם הזנב \ פי הטבעת - קוקסיגודיניה או דלקת - קוקסיגיטיס הכיס המתואר בהנחה שמדובר ברקטוצלןה אינו קשור לעצם הזנב אלא תהליכים שונים לחלוטין.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול