הכתבה על עצירות באתר הזה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

24/06/2009 | 01:33 | מאת: לין

אל הרופאים בפורום זה כדאי להוסיף בכתבה על עצירות בקשר לשמן פראפין שחייבים לקחת אותו לפני האוכל אחרת גורם לבעיה בוושט וזה מניסיון.

לין שלום שמן פרפין קיים שנים רבות בשימוש. תופעת הלוואי היחידה המדווחת שנים רבות הנה שאיפת החומר וגרימת דלקת ריאות - LIPOID PNEUMONIA האוכלוסיה בסיכון לסבוך נדיר אך קשה זה : 1. חולים עם מחלת ההחזר הקיבתי - וושטי (רפלוקס) 2. חולים הסובלים ממחלות נפש \ מחלות ניווניות של מערכת העצבים \ תשושי נפש למיטב ידיעתי אין דווחים על פגיעה ישירה בוושט בשימוש בחומר זה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול