טיפות יובסלקס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

20/10/2011 | 21:52 | מאת: נעמה

שלום רב. רציתי לדעת מדוע הורידו את טיפות היובסלקס מהמדפים והם יש סיכוי שיחזירו אותם בעתיד הקרוב? כמו כן קיבלתי המלצה על טיפות בשם לקסין פורטה אשר נאמר לי כי הן זהות ליובסלקס האם אכן ך הדבר? תודה מראש

החברה הוסיפה משלשל ממריץ ליתר בטחון כדי שהחומר יפעל (סודיום פיקוסולפאט). מה שהופך את החומר מתוסף מזון לתרופת מרשם.... אם לקסין פורטה זהה ליובסלקס (אני מקווה שלא) אז גם הם עוברים על החוק... המשלשלים היעילים היחידים שאינם מחייבים מרשם הם הנורמלקס וסיבים (קונסיל \ בנפייבר וכדו)

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול