תחושת נפיחות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

13/10/2011 | 23:50 | מאת: בת 32.5

שלום! אני סובלת מעצרות כבר כמעת 9 שנים עשתי את כל הבדיקות האפשריות ולא נימצא שם בעייה במערכת העיכול חוץ מחיידק שהיה לי בעבר שניקרא לזכרוני אולקובטור, היום זה כבר חודש ימים אני סובלת מעצירות יש לי נפיחות בבטן וגזים,ופי הטבעת מאוד נפוחה וכואבת לי ,אני משתמשת בחוקן כל יום על מנת שיתרוקן מעת, בעייה זואת גורמת לי להפרעה במהלך חיי ואני לא מוצאת פיתרון אל מנת שאיכות חייה היו נורמלים אני לא מתפקדת כמו שצריך בגלל בעייה זואת, אשמח עם תיתן לי פתרון או תפנה אותי למשהו שיוכל לאזור לי בעניין..

לבת 32.5 שלום ממליץ על פניה ליחידה להפרעותץ בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול, המכון הגסטרואנטרולוגי, מרכז רפואי תל-אביב 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול