סובלת מעצירות קשה זמן רב..

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

12/10/2011 | 18:33 | מאת: פלונית

הייתי שמחה מאוד לקבל המלצות על דברים... רצוי טבעיים כדי "לחסל" עצירות קשה ממנה אני סובלת מספר שנים. עד לפני מספר ימים השתמשתי במוצר הנקרא יוביסלקס. על בסיס טבעי והוא היה נהדר בשבילי. לדאבוני הורידו אותו מן המדפים בבתי המרקחת על ידי דרישה של משרד הבריאות וכעת אני בבעייה קשה. מנסה טיפות על בסיס טבעי גם כן שמורכבות משזיפים וכן אוכלת שזיפים ... אך להד"מ. לא עוזר לי. אשמח לקבל המלצה.

פ שלום רוב הסיכוי שהעצירות לא "תחוסל" עם "אמצעים טבעיים" בלבד. גם היובסלקס הטבעי הוסף לו סינה ליתר בטחון כדי שיעבוד ממליץ להתחיל בסיבים תזונתיים \ מסחריים ואם אין שיפור - משלשלים או לחלופין בירור המנגנון של העצירות

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול