כאבים בקיבה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

10/10/2011 | 22:55 | מאת: נטלי

שלום, לפני שבועיים לערך התחילו לי כאבים בקיבה שיורדים-מתפשטים לכיוון שמאל של הבטן. היו לי לפני כן ובאותה תקופה עצירויות רבות וקשות.לאחר כשבועיים כשלא היו כ"כ כאבים התחילו לי שוב כאבים בקיבה יותר תכופים המלווים בבחילות ובחוסר אכילה. חשוב לי לציין כי בעת האכילה וקצת אחריה אין כאבים. אשמח לקבל אבחנה ועצה בנדון.

נטלי שלום ככל הנראה אין קשר ישיר בין הכאב ברום הבטן והעצירות. לגבי אבחנות קצת יותר מורכבות - יש לעבור בירור מקיף יותר

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול