עצירות כרונית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

02/10/2011 | 13:34 | מאת: דניאל לוי

אני סובל מעצירות כרונית במשך שנה גילו אצלי אניזמוס וכרגע אני מטופל בביופידבק וגם חזר לי בפעם השנייה החיידק הליקובקטר והשבוע ני צריך להתחיל טיפול. בתקופה הזאת הייתי לוקח נורמלקקס וזה לא היה גורם לי ליציאות בימים האחרונים ההמעיים שלי התחילו לצבור נוזלים ולגרום לי ליציאות קטנות של מים עם צואה. האם זה מהנורמלקס שמעיים של אוספים כמות ממש גדולה של מים וגורמות לי ליציאות ? ואם זה מצב תקין והמעיים העצלים שיש לי מתחילות להשתפר ?

דניאל שלום וחג שמח היציאות הנוזליות הנן ככל הנראה תוצאה של השימוש בנורמלקס. אין כוונה לשלשל אותך אלא ליציאות במרקם פחות או יותר רגיל. נסה לרדת במינון. ההליקובקטר אינו קשור לעניין. הטיפול האנטיביוטי יכול לשנות את היציאות עקב שינוי הרכב חיידקי במעי

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול