התייעצות בנוגע לתוספי תזונה להקלה בעצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

27/08/2011 | 00:17 | מאת: מלכה מנחם

שלום, בשבועיים האחרונים אני סובלת מעצירות מאוד מאוד קשה!! חברים המליצו לי להשתמש בטבליות אלוה, ואחרים בסופרלס. הבנתי מהם שהחומרים טבעיים בלבד, ולא מסוכנים לשימוש, רציתי לדעת מה מהם חזק יותר? מה עדיף לקחת? האם עליי לגשת לרופא המשפחה שלי או לתת קודם צ'אנס לתכשירים? מראש אודה, מלכה.

מלכה שלום אלואה נמצא בשימוש כמשלשל שנים רבות. סופרלס מכיל לפי פרסומי המשווק רק מיצוי פירות עשירים בסיבים. ברצוני להוסיף שלאחרונה נתגלה ע"י משרד הבריאות לגבי החומרים "הטבעיים" המשווקים, שהיצרנים הכניסו בהם SENNA ו - SODIUM PICOSULFATE "ליתר ביטחון", שהם משלשלים ממריצים ע"מ לוודא שהחומרים "הטבעיים" אכן יפעלו

27/08/2011 | 12:46 | מאת: מלכה מנחם

קודם כל תודה. ועדיין לא הצלחתי ממש להבין מה מהם יזרז יותר את פעולות המעיים? ומה בטוח יותר? אני מאוד מפחדת לרכוש משהו שמזיק לגוף... האם יש אופציה נוספת להגברת פעולות המעיים?

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול