שימוש בנורמלקס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

18/08/2011 | 11:24 | מאת: חוה אלפרין

שלום רב, האם ניתן לקחת כמות מהנורמלקס למבוגרים, פעמיים ביום,? ואם כן, לאיזו תקופה? באיזה זמן של היום עדיף לקחת נורמלקס? ומתי הכי טוב לקחת, כדי שהיציאה תהיה על הבוקר? במידה והיציאות עדיין קשות למרות השימוש בנורמלקס, האם אפשר להעזר בשמן פראפין? אם כן, כיצד ומתי כדאי לקחת?

חווה שלום 1. ניתן לקחת 2 מנות נורמלקס קבוע. 2. אין חשיבות לשעה 3. קחי בערב 4. ניתן להשתמש בשמן פראפין. רק לפי הצורך. אין משמעות רבה לשעה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול