עצירות כרונית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

16/08/2011 | 09:41 | מאת: דליה

בוקר טוב ד"ר לפי המלצתך אני כבר שבוע משתמשת בנורמלס אבל לצערי ללא שיוני,כבר חודש ושבועיים לא היו לי יציאות,אני משתמשת בחוקן אבל ללא תועלת,אם יש באפשרותך להמליץ לי על טיפול למי אני צריכה לפנות,הבעיה שלי היא שאני לא מרגשיה שיש לי יציאה אבל קשה לי,אין לי את ההרגשה הזו בכלל. היגעתי למצב שאני לא מצליחה לישון בלילה.

דליה העלי את מינון הנורמלקס במקביל פני ליחידה להפרעות בתפקוד ותנעתיות מערכת העיכול. מרכז רפואי תל-אביב, 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול