כאב בטן

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

27/07/2011 | 20:25 | מאת: שקד

מזה שנתיים (מאז ההריון) יש לי כאבים בבטן תחתונה ובגב תחתון צד שמאל. יש תקופות שהכאבים בקושי מורגשים ויש תקופות שזה מציק כל היום ואף מתעוררת מכאב גב בלילה. נראה לי שקשור ליציאות. עשיתי CT, US ובדיקה גניקולוגית ללא ממצאים.רופא גסטרו הפנה לקולונוסקופיה.לאחרונה יש גם בליטה בפי הטבעת עם צריבה. יש משהו שיכול לעזור בלי לעבור את הבדיקה ? תודה

שקד שלום במידה ואין בעיה גינקולוגית, יש לברר את מערכת העיכול. קולונוסקופיה שלמה\חלקית הנה חלק מהבירור. אם אין ממצאים - יש לברר הפרעות בתפקוד \ תנועתיות מערכת העיכול

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול