נורמלקס לקשישים

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

19/06/2011 | 15:32 | מאת: שושי

שלום ד"ר רון. אימא שלי בת 82 וסובלת מעצירות כרונית. היא השתמשה בטיפות יובסלקס לטיפול בעצירות במשך שנים, אך יעילותן פחתה, ונאלצנו מדי פעם להעלות את המינון. רוקח, שאני מכירה, המליץ לנו על נורמלקס. אימא לקחה נורמלקס, מנה אחת ביום במשך יומיים, ושום דבר "לא זז". החל מאתמול היא לקוחת שתי מנות ועדיין אין שיפור. קראתי היום באתר שלפי המלצתך ניתן לקחת עד 4 מנות של 17 גרם ליום. יש לי אם כן חמש שאלות: 1) האם גם אישה קשישה יכולה לקחת 4 מנות? 2) אימא לוקחת תרופות שונות (Tritace, Norvasc, Plavix,Cipralex,Gilex, Simvastatin).האם ניתן לשלב את הנורמלקס, מינון של ארבע מנות, עם תרופות אלו? 3) כמה זמן לפני או אחרי התרופות ניתן לקחת נורמלקס? 4) כמה זמן יש לקחת ארבע מנות, ואיך כדאי להוריד את המינון? 5) מה המינון ה"אידיאלי" לאישה בגילה (גובה בערך 1.60 מ' ומשקל 76 ק"ג)? בהערכה ובתודה מראש , שושי

שושי שלום את מלאה שאלות כרימון 1. ניתן לקחת עד 4 מנות 2. אין בעיה לקחת תרופות נוספות. הייתי מפריד בזמנים עקב השפעה על תנועתיות המעי 3. שעה ? 4. הייתי לוקח מינימום זמן ואח"כ מנסה לרדת למנה קבועה מינימלית המשאירה אותה חופשיה מתסמינים 5. אין מינון אידאלי - המינון הוא אישי. האידאלי - מינימום מינון מקסימום אפקט

09/07/2011 | 10:18 | מאת: רש

דר'רון שלום! אמי בת 92,סובלת מעצירות ומטחורים מוגדלים.רוצה לדעת אם קיים קשר בין שני הדברים. תודה והמשך יום טוב!

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול